Over mij

Aangenaam!

Ik ben Maaike Frankena, in 2007 ben ik begonnen met mijn Praktijk Twee Handen.bewerkte profielfoto

Naast mijn werk als tiener-jongerenwerkster wilde ik mijn eigen weg ingaan. In 2009 resulteerde dit in het nemen van ontslag en volledig voor mijzelf gaan werken. In 15 jaar jongeren-en tienerwerk heb ik veel geleerd over de leefwereld van kinderen, tieners en jongeren en zeker ook die van volwassenen. Ik wilde die kennis in mijn eigen vorm in mijn eigen praktijk in gaan zetten.

Praktijk Twee Handen bestrijkt meerdere vlakken:

Holistische massagetherapie voor volwassenen en holistische massages en coaching voor kinderen,tieners en jongeren

Yoga vanaf 4 tot 18 jaar. Speciaal zijn de lessen Yoga met je Kind, samen met je zoon of dochter kinderyoga beleven. Binnenkort is de nieuwe website voor de kinderyoga online

Trainingen op en voor scholen; naast kleuter-kinder en tieneryoga ook sociale vaardigheidstrainingen, onderlinge kindermassage in de klas en Meidenkracht.

Een korte opsomming van mijn belangrijkste studies:

1994: SocialeĀ  Academie Arnhem
2007: Holos, diploma Holos Masseur
2008;Osmose,Docent Kinderyoga
2010: Licentie Touch Pro Stoelmassage
2011: Praktijk de Regenboog, Pijnacker; Holistisch kindermassage/coach
2012: Holos; Holos Massagetherapeut

Holos is de academie voor holistische massagetherapie in Utrecht, een 4-jarige opleiding op HBO-nivo. Ik ben ook lid van het Holos Netwerk en daardoor aangesloten bij een beroepsorganisatie, en in het bezit van een AGB code, waardoor sommige verzekeringen mijn holistische massagetherapie vergoeden.

Maar..ook al vergoedt uw verzekering niet, u weet wel dat u bij mij in goede en veilige handen bent.

 

 

Je kan naar de bladeren op de grond blijven kijken.
Je kan er ook lekker doorheen gaan stampen.

>